(ВИДЕО) Штајнмајер до пратениците: Не скршнувајте од патот кон ЕУ, не е време да се западне во националистички призвуци

Германскиот претседател го поздрави тоа што Собранието даде зелено светло со изгласувањето на заклучоците во однос на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Штајнмајер до пратениците: Не скршнувајте од патот кон ЕУ, не е време да се западне во националистички призвуци