(ВИДЕО) Секоја година во ист месец ги каснува куче – докази за новиот растечки „бизнис“ во земјава

Во последниве десет години за 33 пати се зголемил бројот на пријави за каснување од кучиња. Во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Секоја година во ист месец ги каснува куче – докази за новиот растечки „бизнис“ во земјава