(ВИДЕО) Се гледа крајот на рокот, но не и на изградбата на автопатот Кичево-Охрид

Сликата на терен остава впечаток дека нема реални изгледи изградбата на автопатот од Кичево до Охрид да … Продолжи со читање (ВИДЕО) Се гледа крајот на рокот, но не и на изградбата на автопатот Кичево-Охрид