(ВИДЕО) СДСМ: Пецаков направил цела шема на непотизам, вработувал кумови, баџанаци, жени и сестри на пријатели

Како што посочи Кузеска, во ВМРО-ДПМНЕ ништо не било променето, а секој глас, според неа, за ДПМНЕ … Продолжи со читање (ВИДЕО) СДСМ: Пецаков направил цела шема на непотизам, вработувал кумови, баџанаци, жени и сестри на пријатели