(ВИДЕО) Само 15 милиони евра, а не 30 вреди конфискуваниот недвижен имот на Сашо Мијалков

Конечно заврши проценката на недвижниот имот конфискуван од Сашо Мијалков во предметот „Империја“, на што работеа Агенцијата … Продолжи со читање (ВИДЕО) Само 15 милиони евра, а не 30 вреди конфискуваниот недвижен имот на Сашо Мијалков