(ВИДЕО) Руско бомбардирање во Азовстал: Украина тврди дека 30 деца сè уште чекаат за евакуација

Повеќе од 100 цивили вчера беа успешно евакуирани од челичарницата во Мариупол Пред неколку часа на социјалните … Продолжи со читање (ВИДЕО) Руско бомбардирање во Азовстал: Украина тврди дека 30 деца сè уште чекаат за евакуација