(ВИДЕО) Рот: Имаме голема шанса уште во јуни да дојдеме до решение за спорот со Бугарија

Имаме голема шанса уште во јуни да дојдеме до решение за спорот меѓу Северна Македонија и Бугарија, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Рот: Имаме голема шанса уште во јуни да дојдеме до решение за спорот со Бугарија