(ВИДЕО) Рикер: Без разлика какви предизвици стојат на патот, САД стојат покрај С Македонија

Видео – порака на помошник -државниот секретар на САД за Европа и Евроазија Филип Рикер по повод … Продолжи со читање (ВИДЕО) Рикер: Без разлика какви предизвици стојат на патот, САД стојат покрај С Македонија