(ВИДЕО) Разорната снежна бура во САД не стивнува, загинаа повеќе од 60 лица

Најтешко е погоден регионот Бафало, во западниот дел на државата Њујорк, каде досега е потврдена смртта на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Разорната снежна бура во САД не стивнува, загинаа повеќе од 60 лица