(ВИДЕО) Разногласие за процентите во „балансерот“: Има ли решение за спречување на злоупотребите?

Министерот за администрација, Адмирим Алити останува на позицијата дека во „балансерот“, алатка што помага за практикување на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Разногласие за процентите во „балансерот“: Има ли решение за спречување на злоупотребите?