(ВИДЕО) Рашковски купил софтвер за сообраќајни казни, а МВР не знае за набавката и не планира да ја користи

Не може да се набави софтвер, а допрва да се набавува хардвер и допрва софтверот да се … Продолжи со читање (ВИДЕО) Рашковски купил софтвер за сообраќајни казни, а МВР не знае за набавката и не планира да ја користи