(ВИДЕО) Протест во Струмица против рудникот Иловица-Штука

„Стоп, доста беше со манипулации“, „Штука нема да отстапи ниту педа земја за убијците“, „Секирник, село кое … Продолжи со читање (ВИДЕО) Протест во Струмица против рудникот Иловица-Штука