(ВИДЕО) Продолжува уривањето на објектот кај Мавровка, донесен уште еден багер

Продолжува уривањето на објектот кај трговскиот центар „Мавровка“ за кој Владата вчера одлучи дека треба да се … Продолжи со читање (ВИДЕО) Продолжува уривањето на објектот кај Мавровка, донесен уште еден багер