(ВИДЕО) Пристојно домување – (не)остварлив сон за дел од семејствата во ромските населби

Легализација на неформалните населби во кои живеат Ромите и обезбедување достоинствено и несегрегирано сместување за оние чии … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пристојно домување – (не)остварлив сон за дел од семејствата во ромските населби