(ВИДЕО) Пристигнуваат првите снимки од ослободениот Херсон: Украинците слават!

Жителите на Херсон се возат низ градот со автомобили на кои веат украински знамиња и свират откако … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пристигнуваат првите снимки од ослободениот Херсон: Украинците слават!