(ВИДЕО) Претседателот се вакцинираше во Куманово: Да ја разбиеме шпекулацијата дека во други градови се даваат други вакцини

Претседателот Стево Пендаровски денеска се вакцинираше против ковид-19 на пунктот за масовна вакцинација во спортската сала „Перо … Продолжи со читање (ВИДЕО) Претседателот се вакцинираше во Куманово: Да ја разбиеме шпекулацијата дека во други градови се даваат други вакцини