(ВИДЕО) Пресуда „Плацови на Водно“: 7 години затвор за Груевски, 15 месеци за Мијалков, една година за Камчев

Кога целосна македонска јавност слушна како се земале парите на искрените поддржувачи на ВМРО-ДПМНЕ но и на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пресуда „Плацови на Водно“: 7 години затвор за Груевски, 15 месеци за Мијалков, една година за Камчев