(ВИДЕО) Пред четири години загинаа 16 луѓе кај Ласкарци, сè уште никој не е прогласен за крив

Судењето за сообраќајната несреќа кај Ласкарци сè уште е пред Кривичниот суд во Скопје, што значи дека … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пред четири години загинаа 16 луѓе кај Ласкарци, сè уште никој не е прогласен за крив