(ВИДЕО) Пратеникот Крмов од Левица искрши монитор, микрофони и фрлаше хартии кон потпретседателот Мисовски

Крмов побара збор кога се дискутираше за измена на Деловникот и побара од потпретседателот на Собранието да … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пратеникот Крмов од Левица искрши монитор, микрофони и фрлаше хартии кон потпретседателот Мисовски