(ВИДЕО) Потпишан договорот со „Бехтел и Енка“ за коридорите 8 и 10-д: За Владата ова е историски проект

Проектот за изградба на коридорите 8 и 10-д тежи 1,3 милијарда евра и опфаќа изградба на вкупно … Продолжи со читање (ВИДЕО) Потпишан договорот со „Бехтел и Енка“ за коридорите 8 и 10-д: За Владата ова е историски проект