(ВИДЕО) Последната снимка од авионот пред неговото уривање

Безживотните тела на најмалку 68 лица се извлечени во Непал по уривањето на патнички авион во близна … Продолжи со читање (ВИДЕО) Последната снимка од авионот пред неговото уривање