(ВИДЕО) Портрет – Гордана Јанкулоска: Лојалноста на Груевски ја крена до политичкиот Олимп и ја спушти до Идризово

До пред 5 години беше еден од најмоќните луѓе во државава, можеби најмоќна жена. А од пред … Продолжи со читање (ВИДЕО) Портрет – Гордана Јанкулоска: Лојалноста на Груевски ја крена до политичкиот Олимп и ја спушти до Идризово