(ВИДЕО) Попис 2021: ВМРО-ДПМНЕ бара пописна комисија, власта против

По 19 години, во април треба конечно да се одржи попис во Македонија. „Крајно време е после … Продолжи со читање (ВИДЕО) Попис 2021: ВМРО-ДПМНЕ бара пописна комисија, власта против