(ВИДЕО) Полиција пред „Мериот“ и пред домот на Мијалков на Водно

Полицајци и полициски возила и утрово се присутни околу хотелот „Мериот“ и пред домот на Сашо Мијалков на Водно. Тој од … Продолжи со читање (ВИДЕО) Полиција пред „Мериот“ и пред домот на Мијалков на Водно