(ВИДЕО) Погледнете ја драматичната снимка од евакуацијата на Европејците од Судан

Повеќе од 20 претставници на ЕУ кои работат во Судан се евакуирани и вратени во Европа, соопшти … Продолжи со читање (ВИДЕО) Погледнете ја драматичната снимка од евакуацијата на Европејците од Судан