(ВИДЕО) Почна судењето на Хашим Тачи во Хаг: „Целосно сум невин“

Тачи, Весели, Селими и Красниќи се обвинети за воени злосторства и злосторства против човештвото извршени во 42 … Продолжи со читање (ВИДЕО) Почна судењето на Хашим Тачи во Хаг: „Целосно сум невин“