(ВИДЕО) Почна референдумот во четирите украински региони под контрола на Русија

Овие четири региони на истокот и југот на земјата претставуваат 15 отсто од вкупната територија на Украина … Продолжи со читање (ВИДЕО) Почна референдумот во четирите украински региони под контрола на Русија