(ВИДЕО) По смртта на Благојче Илиевски, ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Пендаровски

Ковачки, покажувајќи фотографија од Пендаровски со Благојче Илиевски, кој вчера ја изгуби битката со болеста чекајќи го … Продолжи со читање (ВИДЕО) По смртта на Благојче Илиевски, ВМРО-ДПМНЕ бара оставка од Пендаровски