(ВИДЕО) По Пенс и Бајден, и Фаучи се вакцинираше јавно за да покаже дека вакцината е безбедна и ефикасна

Водечкиот американски епидемиолог Ентони Фаучи се вакцинираше јавно со вакцината против ковид-19, откако тоа претходно го направија … Продолжи со читање (ВИДЕО) По Пенс и Бајден, и Фаучи се вакцинираше јавно за да покаже дека вакцината е безбедна и ефикасна