(ВИДЕО) По 16 години Мемети ја напушта фотелјата – со какви резултати заминува и кој ќе го наследи?

„Црниот понеделник“ е терминот кој во колективната меморија на земјава е врзан за 24 декември 2012 година … Продолжи со читање (ВИДЕО) По 16 години Мемети ја напушта фотелјата – со какви резултати заминува и кој ќе го наследи?