(ВИДЕО) Пендаровски најави дека деновиве ќе се испрати „патоказ“ до Бугарија: Немам проблем со мониторинг од ЕУ

Шефот на државата вели дека не е ниту умерен оптимист туку е реалист во однос на евентуалното … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пендаровски најави дека деновиве ќе се испрати „патоказ“ до Бугарија: Немам проблем со мониторинг од ЕУ