(ВИДЕО) Пендаровски, Ковачевски и министрите си заминаа од црквата „Св. Спас“, се очекува Мицкоски, а потоа и бугарската делегација

Во 12 часот, на граничниот премин „Деве Баир“, се очекува да пристигне автобус со бугарски државјани Во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пендаровски, Ковачевски и министрите си заминаа од црквата „Св. Спас“, се очекува Мицкоски, а потоа и бугарската делегација