(ВИДЕО) Пендаровски: Ќе размислам два пати дали ќе бидам единствениот кој ќе продолжува – 30 по 30 дена вонредна состојба и така до крајот на годината

Претседателот Стево Пендаровски во интервју за „360 Степени“ зборуваше за вонредната состојба и дали би ја продолжил … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пендаровски: Ќе размислам два пати дали ќе бидам единствениот кој ќе продолжува – 30 по 30 дена вонредна состојба и така до крајот на годината