(ВИДЕО) Пендаровски: Ако се инсистира дека до 44-та е само бугарска историја, немаме за што да преговараме

Претседателот Стево Пендаровски, во интервју за „360 Степени“ го кажа својот став во однос на декларацијата усвоена … Продолжи со читање (ВИДЕО) Пендаровски: Ако се инсистира дека до 44-та е само бугарска историја, немаме за што да преговараме