(ВИДЕО) Парламентарни избори 2024: Кои се можните носители на партиските листи по изборни единици

Шест изборни единици кои носат 120 пратеници. Секоја од нив дава по 20, распоредени според Донтовата формула, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Парламентарни избори 2024: Кои се можните носители на партиските листи по изборни единици