(ВИДЕО) Оценската мисија на ЕУ за Судскиот совет: Како ќе ги бранат судиите, кога и самите не можат да се заштитат

„360 степени“ дојде до целосниот Извештај на Оценската мисија на ЕУ за состојбите во Судскиот совет, кој … Продолжи со читање (ВИДЕО) Оценската мисија на ЕУ за Судскиот совет: Како ќе ги бранат судиите, кога и самите не можат да се заштитат