(ВИДЕО) Откуп на Кембриџ-учебници: Повисоки цени за државата, пониски во книжарница

Додека едни издавачки куќи како-така се договорија со МОН, двата најголеми играчи, „Арс Ламина“ и „Арбериа дизајн“, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Откуп на Кембриџ-учебници: Повисоки цени за државата, пониски во книжарница