(ВИДЕО) Османи од Виена: Нашиот фокус ќе бидат луѓето, ОБСЕ мора да даде резултати во овие тешки времиња

Украина, рече министерот, ќе биде прв приоритет во нашето претседавање со ОБСЕ, но има и други подрачја … Продолжи со читање (ВИДЕО) Османи од Виена: Нашиот фокус ќе бидат луѓето, ОБСЕ мора да даде резултати во овие тешки времиња