(ВИДЕО) Османи-Кулеба: Русија да ја прекине војната, да се врати на принципите на ОБСЕ и демократијата

Руската Федерација да ја прекине војната и повторно да се посвети на принципите на ОБСЕ, преку дипломатски … Продолжи со читање (ВИДЕО) Османи-Кулеба: Русија да ја прекине војната, да се врати на принципите на ОБСЕ и демократијата