(ВИДЕО) Опозициски пратеници ги смируваа демонстрантите на протестот за случајот „Монструм“

Пратениците Скендер Реџепи од Алтернатива и Елми Азири од Алијанса ги смируваа демонстрантите на протестот за случајот … Продолжи со читање (ВИДЕО) Опозициски пратеници ги смируваа демонстрантите на протестот за случајот „Монструм“