(ВИДЕО) Опожарениот мост го држат затегнати челични кабли, но кој и како ќе пресече дали се оштетени

Минатата работна недела градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, испратила барање за утврдување на оштетувањата на мостот „Беласица“ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Опожарениот мост го држат затегнати челични кабли, но кој и како ќе пресече дали се оштетени