(ВИДЕО) ОЈО истражува зошто во МВР со месеци се чувало во фиока решението за забрана за работа на станицата „Виа комерц“

Зошто забраната за работа на станицата е издадена веднаш по несреќата во Бугарија, а не три и … Продолжи со читање (ВИДЕО) ОЈО истражува зошто во МВР со месеци се чувало во фиока решението за забрана за работа на станицата „Виа комерц“