(ВИДЕО) Огромен полициски кордон за протестот за „Монструм“

Засилено полициско обезбедување има во центарот на Скопје на почетокот на протестите за случајот „Монструм“. Кордонот од … Продолжи со читање (ВИДЕО) Огромен полициски кордон за протестот за „Монструм“