(ВИДЕО) Од ИРЛ најавија дека правдата ќе ја бараат во Стразбур откако Кочо Анѓушев го доби судскиот спор против нив

Според пресудата што денеска ја соопшти судијката Јованка Спировска-Панчева, ИРЛ и Цветковска се одговорни за клевета со … Продолжи со читање (ВИДЕО) Од ИРЛ најавија дека правдата ќе ја бараат во Стразбур откако Кочо Анѓушев го доби судскиот спор против нив