(ВИДЕО) Објавено ново видео од упадот во Капитол: „Обесете го Пенс“, извикува разулавената толпа

Демократите вчера објавија досега невидена снимка во јавноста од упадот на Капитол Хил од 6 јануари, во … Продолжи со читање (ВИДЕО) Објавено ново видео од упадот во Капитол: „Обесете го Пенс“, извикува разулавената толпа