(ВИДЕО) Ново издание на 360°: О’Брајан за уставните измени – не би гласал за тој што вели дека има подобра понуда, а не кажува каква

Погледнете го новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 30 ноември 2023 г. на МРТ 1 … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: О’Брајан за уставните измени – не би гласал за тој што вели дека има подобра понуда, а не кажува каква