(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Како до уставни измени со ставот на ВМРО-ДПМНЕ и условот на Алијанса за Албанците?

Погледнете го новото дебатно издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 28 октомври 2022 г. на ТВ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: Како до уставни измени со ставот на ВМРО-ДПМНЕ и условот на Алијанса за Албанците?