(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Електронска лична карта до крајот на 2024 г. – (не)остварлива мисија?

Погледнете го новото дебатно издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 23 септември 2022 г. на ТВ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: Електронска лична карта до крајот на 2024 г. – (не)остварлива мисија?