(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Детали од спорниот надзор над „Бехтел и Енка“ – безобразно високи цени и едвај по некој странец

Погледнете го новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ емитувано на 13 март 2023 г. на ТВ … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: Детали од спорниот надзор над „Бехтел и Енка“ – безобразно високи цени и едвај по некој странец