(ВИДЕО) Ново издание на 360°: Блинкен доаѓа во Скопје, за Лавров неизвесно – интервју со Бујар Османи

Погледнете го новото издание на емисијата „360 степени”, емитувано на 13 ноември 2023 г. на МРТ 1, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Ново издание на 360°: Блинкен доаѓа во Скопје, за Лавров неизвесно – интервју со Бујар Османи